Lajme Shqip Monday, 11 July 2011 17:48

Tashmё nuk ёshtё mё koha pёr tё qёndruar tё fshehur nga sytё e paparacёve.

Nevoja pёr tё shёtitur buzё detit pёr Carlёn ёshtё mё shumё e domosdoshme se sa argёtuese. Dhe megjithatё çifti duket se pavarёsisht paparacёve qё i ndjekin, po kalojnё mjaft mirё. Madje Sarkozy ka pёrshёndetur fotografёt edhe me dorё… Nicolas Sarkozy ёshtё parё tё tregohej shumё i vёmendshёm dhe protektiv ndaj gruas sё tij, duke e mbajtur pёr dore, duke e ndihmuar teksa ngjitej nё barkё, madje edhe teksa i pёrkёdhelte barkun.

Bruni dhe Sarkozy u martuan mbas tre muajsh frekuentimi, me njё ceremoni private nё Pallatin Elize mё 2 shkurt tё vitit 2008. (LajmeShqip.com)