Lajme Shqip Monday, 21 September 2015 20:02

Selena është fotografuar në plazh dhe duket në super formë.

Selena Gomez është shfaqur e mrekullueshme dhe super seksi gjatë ditës së plazhit në Miami.

Ajo është forografuar në bikini një pjesëshe, të zezë që i shfaqte për mrekulli format ndërsa ajo kohët e fundit nuk e fsheh aspak trupin e saj, duke u ekspozuar që nga kopertina e albumi të ri, ku ka dalë nudo.