Lajme Shqip Monday, 27 February 2012 11:34

Keni menduar ndonjëherë se cili është sekreti i vetëm për të fituar zemrën e një femre? Përgjigjja është shumë e thjeshtë: finesa!

Ja një kërkesë sa e rëndësishme, aq edhe e rrallë. Të gjithë burrat gabojnë në të njëjtin drejtim me trashamansinë, ashpërsinë dhe instiktin e tyre. Kjo do të thotë se mashkulli në dashuri akoma nuk ka arritur në një stad të përparuar. Kështu që, ai piqet me moshën dhe rritet me përvojën. Kjo shpjegon përse femrat tregojnë një preferencë të theksuar për djemtë e pjekur.

Finesa nuk shfaqet kurrë tek mashkulli papritmas, vetëm në një moshë të madhe, e përftuar kjo nga një eksperiencë e gjatë. Tek femrat finesa është shpeshtë dhe madje vajzat më të reja në këtë aspekt arrijnë një pjekuri të parakohshme, aq sa mund t’i japin leksione mbi këtë fushë edhe një burri të moshës 50-vjeçare.

Finesa është çështje klasi dhe për ta zotëruar atë duhet gjithashtu edhe një imagjinatë e shfrenuar. Mos harroni se vetëm me finesë dhe me elegancë mund të fitoni zemrën e një femre! (LajmeShqip.com)