Lajme Shqip Sunday, 28 August 2011 16:57

Aktori Penn ka zënë një të dashur të re dhe kjo nuk është më Scarlett Johanson. Ajo është Shannon Costello. Çifti ka bërë shfaqjen e parë romatike në pulik, në një shëtitje në plazhin e Malibusë, si dhe duke darkuar në Miami.

Costello, që në fillim identiteti i së cilës u ngatërrua nga media me Stacey Koplin, ajo është ish drejtoresha e Organizatës së Ndihmave për Haitin (mbas katastrofës natyrore që ndodhi). Ajo dhe Penn janë takuar për herë të parë në vjeshtën e 2009 –ës, prej nga nisi dhe shoqëria e tyre. Ajo çfarë na bie sërish në sy është mosha e saj, 26 vjeçe.

Sean Penn po tregon për të dytën herë se i pëlqejnë femrat e reja, moshatare me vajzën e tij. Lidhja e tij e më përparshme me 27 vjeçaren tjetër Scarlett, u përfol shumë nga media dhe mbarë opinioni publik. Ndarja e tyre vijoi brënda pak muajsh.

A do të jetë kjo një aventurë e Pennit nën gjurmët e vjetra, apo diçka plotësisht ndryshe? (LajmeShqip.com)

. Çifti ka bërë shfaqjen e parë romatike në pulik, në një shëtitje në plazhin e Malibusë, si dhe duke darkuar në Miami.

Costello, që në fillim identiteti i së cilës u ngatërrua nga media me Stacey Koplin, ajo është ish drejtoresha e Organizatës së Ndihmave për Haitin (mbas katastrofës natyrore që ndodhi). Ajo dhe Penn janë takuar për herë të parë në vjeshtën e 2009 –ës, prej nga nisi dhe shoqëria e tyre.

Ajo çfarë na bie sërish në sy është mosha e saj, 26 vjeçe.

Sean Penn po tregon për të dytën herë se i pëlqejnë femrat e reja, moshatare me vajzën e tij. Lidhja e tij e më përparshme me 27 vjeçaren tjetër Scarlett, u përfol shumë nga media dhe mbarë opinioni publik. Ndarja e tyre vijoi brënda pak muajsh.

A do të jetë kjo një aventurë e Pennit nën gjurmët e vjetra, apo diçka plotësisht ndryshe? (LajmeShqip.com)