Lajme Shqip Monday, 11 June 2012 14:16

Ajo është një nga ikonat e muzikës e cila ka fituar një popullaritet të madh vitet e fundit, por një libër i ri premton se do të hedhë dritë mbi jetën private të saj. Biografi Marc Shapiro ka shkruar librin jozyrtar, i cili do të dalë muajin tjetër.

Libri përshkruan jetën e këngëtares që nga fëmijëria në Londrën Veriore, ku ajo ka qenë fëmija e një nëne beqare. Libri ka pjesë edhe nga jete saj private ku përshkruhen uljet dhe ngritjet e jetës së saj dashurore.

Në libër paraqitet gjithashtu edhe hemoragjia vokale e saj, e cila bëri që këngëtarja ti nënshtrohej një ndërhyrje kirurgjikale duke bërë që të hiqte dorë nga turi i koncerteve në Shtete e Bashkuara vitin e kaluar.

“Mundohem që të jem realist në shkrimin e biografisë dhe të mos shkruaj sensacionalizma”, është shprehur biografi i librit, i cili ka shkruar edhe librin për Justin Bieber.

Edhe pse libri ka përfunduar, Adele e ka refuzuar kërkesën e saj për një intervistë për librin.