Lajme Shqip Thursday, 09 February 2012 12:54

Jeta është mjaft e vështirë kur kërkon të jesh një yll aksionesh në moshën e pensionit.

Dhe këtë e kanë treguar më së miri veteranët Arnold Schwarzenegger dhe Sylvester Stallone, të cilët rastësisht janë gjendur të shtruar në spital përkrah njëri-tjetrit.

Ka qenë vetë Schwarzenegger që ka postuar këtë foto duke e komentuar, “Shikoni cilin zbulova përkrah meje kur u shtrova në spital!!!”

Arnoldin 64 dhe Sylvesterin 65 vjeç së shpejti do t’i shohim në një film aksion të quajtur ‘The Tomb’.

Në vitet ’80 ata kanë qenë rival me njëri-tjetrin dhe njëkohësisht janë cituar si yjet më të mirë të filmave aksion në Hollivud. Por në ditët e sotme duket se këta yje të hershëm janë bërë shpejt miq me njëri-tjetrin, i cili do t’i sjellë në ekran me bashkëpunimin e tyre të tretë. (LajmeShqip.com)