Lajme Shqip Tuesday, 01 May 2012 10:30

Aktorja 27 vjeçare gjatë intervistës me revistën Vogue flet për jetën e saj personale, ku na tregon për divorcin e saj me Ryan Reynolds, për karrierën e saj e çdo gjë tjetër.

Scarlett Johansson na flet për fillimet e karrierës së saj në vitin 2003.

Në vitin 2008 ajo u martua me Ryan Reynolds dhe çifti asokohe u përpoq që t’a mbante jetën e tyre private larg syrit vëzhgues të publikut. “Ne gjithmonë e mbajtëm historinë tonë shumë private – si u njohëm, dasmën tonë, çdo gjë,” shprehet ajo.

Flet për divorcin që pasoi në vitin 2010 por që u finalizua plotësisht në verën e vitit 2011. “Ishte e tmerrshme, e lodhshme, u ndjeva me të vërtetë keq” thotë Scarlett Johansson.

Ajo rrëfen gjithashtu për dashurinë e saj të re…

Hidhni një sy pozave të saj të mrekullueshme për këtë revistë kaq presticioze.

(LajmeShqip.com)