Lajme Shqip Tuesday, 29 November 2011 08:38

Aktores Johansson i është dedikuar sërish kopertina e revistës, dhe kësaj here ka qenë revista “Interview Magazine” që e ka vendosur 27 vjecaren në faqen kryesore të numrit të ri në edicionin festiv të dhjetorit.

Johansson është shfaqur me një pamje shumë serioze, më shumë nga e zakonshmja, por gjithnjë me hijeshinë e pamjes së saj seksi, që tashmë është edhe personifikimi i saj.

Disa nga pozat e saj janë:

        

(LajmeShqip.com)