Lajme Shqip Saturday, 07 May 2011 04:18

Sipas reporterëve Carla bruni është shtatzënë me binjakë.

Supermodleja qëmë pas u kthye në këngëtare ka qënë në qëndër të spekulimeve gjatë dy javëve të fundit se është duke pritur fëmijën e parë me presidentin francez Nicolas Sarkozy, pasi ajo është parë e veshur me rroba të çuditshme si për të fshehur barkun e saj.

Kjo deklaratë shtatzënie nga shtypi ‘Voici’ erdhi për shkak se kur Brunit i është drejtuar pyetja nga gazetarja she ajo ka refuzuar të përgjigjet duke thënë se nuk kishte dëshirë t’u përgjigjej pyetjeve rreth familjes së saj.

“Do të më pëlqente të flisja me ty si gruaja gruas për familjen time, për ëndrrat e mia dhe një person vërtetë shumë ‘llafazan’ në këtë aspekt. Por për këtë çështje unë do të hesht. Dhe jo për arrogancë apo për të mbajtur sekrete. Unë do të qëndroj e heshtur për të mbrojtur diçka,” përmblodhi Bruni.

Çfarë ka dashur të thotë me këtë?

Ndërkohë Bruni ka një djalë 9 vjeçar, Aurelianin.