Lajme Shqip Monday, 04 July 2011 17:01

Megjithёse pёr njoftimin zyrtar u prit gjatё, qё Karla Bruni ёshtё shtatzёnё tashmё dihet.

Por kur do tё lindё zonja e parё e Francёs? Dhe mbi tё gjitha do tё lind njё vajzё apo njё djalё?

Sipas ‘Le Figaro-s’, Carla do tё lindё rreth datёs 3 ose 4 tё nёntorit, ose mё saktё gjatё G20 nё Kanё.

Pikёrisht atёhere Francёs, qё ёshtё e angazhuar nё organizimin e kёsaj ngjarje, do t’i duhet tё punojё shumё, madje edhe me mungesёn e Nicolas Sarcozy-sё, i cili ka shumё tё ngjarё tё jetё nё sallёn e lindjes.

Nёse informacioni i lançuar nga ‘Le Figaro’ ёshtё i konfirmuar paraprakisht, atёhere Carla do tё sjellё nё jetё njё djalё. Me siguri, Nicolas do tё jetё duke bёrё shumё plane pёr djalin e tij… (LajmeShqip.com)