Lajme Shqip Friday, 11 November 2011 12:20

Kur Robert Pattinson i hyri rrugës së aktrimit nuk ishte se ishte i interesuar plotësisht për të.

“Doja që të takohesha me vajzat!” ka thënë 25 vjeçari, ylli i filmit Twilight. “Fillimisht për mua ajo ka qenë gjëja kryesore.”

Dhe nuk e ka patur keq, pasi roli i vampirit Edward Cullen në sagën e Twilight, jo vetëm që i dhuroi të dashurën e re Kristen Stewart, por edhe me mijëra adhuruese mbarë botës.

“Dhe më pëlqenin gjithnjë vajzat më të mëdhaja pasi ishin gjithnjë më pasionale.” (LajmeShqip.com)