Lajme Shqip Thursday, 21 April 2011 06:27

Kush tha qё Pattinson ёshtё ndarё nga Kristen Stewart?

Sipas tё pёrjavshmes US ato janё parё duke shkёmbyer njё puthje tё ngadaltё dhe tё ёmbёl me njёri-tjetrin, gjatё premierёs sё filmit tё tij “Water For Elephants” nё New York mё 17 Prill. Dukej sikur mezi kishin pritur tё takoheshin!

Fotografia ёshtё pjesё e filmit Breaking Down, nё njё nga rrugёt e Rio de Janeiro, Brazil. Çifti ka xhiruar skena tё shumta duke u puthur.