Lajme Shqip Saturday, 18 June 2011 14:26

Robert, personazhi kryesor i filmit ‘Twilight’, Edward nё film, nё jetёn tij reale ёshtё i dashuruar me partneren e tij Kristen Stewart.

Kur njё ditё ato tё duan tё planifikojnё dasmёn e tyre, 25-vjeçari thotё se do tё dёshironte qё tё shkёmbente premtimet nё njё rreth tё ngushtё familjar dhe shoqёror.

“Njё dasёm e madhe pёr mua ёshtё e pakonceptueshme! Unё nuk jam tipi qё do tё mblidhja 500 yje nga e gjithё bota. Shokёt e mi mё tё ngushtё vazhdojnё tё jenё po ato qё kam patur pёrpara kёtij suksesi tё çmёndur tё karrierёs time deri tani. Mendoj se nё dasmёn time do tё ftoja njerёzit e mi mё tё afёrt, dhe jo ato qё i ka takuar vetёm nё raste ndarjesh çmimi”, ka thёnё ai.

Megiithёse ende larg atij plani, ai shprehet se familja i pёlqen dhe do t’i pёlqente shumё qё kur tё vendoste pёr t’u martuar tё kishte dy ose tre fёmijё.