Lajme Shqip Sunday, 18 August 2013 12:42

Një prej aktorëve më të mëdhenj të të gjitha kohërave, Robert de Niro, festoi këtë fundjavë 70-vjetorin e tij të lindjes.

Një prej aktorëve më të kompletuar, në gjendje të kalojë nga rolet dramatike, në komedi me një thjeshtësi mbrësëlënëse, De Niro i ka dhënë emrin e tij disa prej kryeveprave të kinematografisë botërorë, të viteve 1970-90 dhe më tej, shkruan Top Channel.
Kështu, mbeten të paharrueshëm rolet e tij në “Kumbari”, në “Casino”, “Mean Streets”, “Ciao America” dhe shumë të tjerë.

Këto foto pasqyrojnë prej momenteve më të paharrueshme, të ikonës së gjallë të Hollivudit.