Lajme Shqip Friday, 12 October 2012 15:45

Prishtinë – Shumë herë është folur në media për një lidhje të mundshme në mes të Rita Orës dhe vëllait të Kim Kardishian, Rob Kardishian.

Këto ditë, Rob ka shkruar në Twitter, “Mami” duke shpjeguar se kjo fjalë është nga gjuha shqipe. 

Por pse ka shkruaj tamam këtë fjalë, nuk e ka sqaruar më shumë, megjithatë kjo ka lënë mundësi të interpretimi. Mbase bëhet fjalë për një shtatzëni të këngëtares Ora. (LajmeShqip.com)