Lajme Shqip Tuesday, 22 September 2015 15:41

Rita Ora po vazhdon të kalojë ‘kohë të çmendura’ në Amerikë.

Artistja po shijon kohën në Amerikë me shoqërinë e saj dhe këtë herë ka vendosur të bëjë edhe një tatuazh të ri.

Rita ka shkuar te artisti i njohur i tatuve, Mark Mahoney ndërsa ka treguar në Snapchat men jë video se ‘Mark po i jepte një dashuri të dhimbshme’, duke iu referuar bërjes së tatusë, të cilën nuk e ka zbuluar ende.