Lajme Shqip Wednesday, 05 December 2012 12:20

Pekin  – Ombrella të padukshme….dhe natyrisht kjo risi vjen nga Kina.

Ombrella më e re që do të hidhet në treg përdor forcën e ajrit, ku me anë të një tubi plastik është në gjendje të krijojë një perde të padukshme që do të na mbroj nga shiu, rrebeshi apo bora.

Dizejnatorë të ombrellës së padukshme janë Je Sung Park dhe Woo Jung Kwon dhe ata dëshirojnë që nëpërmjet kësaj ombrellat unike të kontrollohet forca e ajrit në bazë të reshjeve të shiut që bie, po gjithashtu mund të kontrollohet edhe gjatësia e saj.(LajmeShqip.com)