Lajme Shqip Tuesday, 02 August 2011 18:38

Rihanna ka shokuar sёrish me provokimet e saj, dhe kёsaj here jo me veshjen por me sjelljen. Veshja me kostume plazhi tё dekoruara nё mёnyra tё ndryshme, janё pjesё e festivalit Bajan nё Barbados.

Por, Rihanna me pjesёmarrjen e saj  kёsaj feste nё vendlindjen e saj, nuk ka tёrhequr vёmёndjen me kostumin ekzotik, por me kёrcimet provokuese me festuesit nё turmё. Kёngёtarja 23-vjeçare shumё pak la pёr tё imagjinuar me veshjen dhe kёrcimet e saja. (LajmeShqip.com)