Lajme Shqip Wednesday, 09 November 2011 11:30

Është diçka e rrallë që publiku të shikojë se çfarë ndodh përtej jetës së yjeve të famshëm, shumica e të cilëve preferojnë ta mbajnë jetën e tyre personale private.

Por 23-vjeçarja Rihanna, i ka bërë një dhuratë të veçantë të gjithë fansave të saj, duke postuar në FaceBook fotografi personale me shoqërinë e saj gjatë pushimeve.

Në shumë imazhe ajo duket e natyrshme dhe e lirshme, pikërisht në shoqërinë e atyre që e njohin më mirë nga të gjithë. (LajmeShqip.com)