Lajme Shqip Thursday, 06 October 2011 13:01

Londër – Sjelljet e saj të fëlliqura kanë qënë në qëndër të vëmëndjes kohëve të fundit.

Por nëse dikush mendoi se Rihanna do të ulte tonin e sjelljeve të saj, përkundrazi gjërat u përkeqësuan në arenën O2 mbrëmë më Londër!

23 vjeçarja e shokoi audiencën e Londrës me mënyrën provokative, tashmë rutinë të sjelljes së saj.

Fillimisht ajo u paraqit me një minixhaketë, por shumë shpejtë filloi të zhvishej në skenë, duke dalë me uniformën e saj klasike: bikini dhe çizme të larta.

Pavarësisht kritikave ndaj saj, ajo nuk bën asgjë tjetër veçse të justifikohet duke thënë që ajo thjeshë bën art. (LajmeShqip.com)