Lajme Shqip Wednesday, 19 June 2013 22:27

 

Rihhana ka shkuar në një klinikë, ku po kurohet varësia  nga seksi ,droga ealkooli

Besohet se atë e ka goditur shumë ndarja e re e Chris Broënin dhe për këtë ka ndërprerë turneun dhe ka shkuar në klinikën “Qendra për lidhje dhe kurim” në shtetin federal Tenessee. 

“Rihanna edhe më tutje e adhuron. Është e opsesionuar me të, ndonëse ai i ka thënë se e tëra ka mbaruar. Ka biseduar pastaj me psikiatrin dhe ka ardhur në përfundim që programi që parasheh 12 hapa për kurim është zgjidhja më e mirë për të”, tha një burim i afërt me yllin.