Lajme Shqip Sunday, 10 July 2011 18:41

Prishtinë – Rep grupi i njohur kosovar, NR, i cili ishte ndarë disa vite më parë, tani i ka anëtarët: DJ Blunt, Real 1, Ergenin dhe Bim Bimmën, përsëri të bashkuar.

Ky rikthim u bë konkret gjatë të enjtës, kur anëtarët e grupit, në njëfarë mënyre ‘kompletuan’ ribashkimin me performancën në skenën e koncertit të Lloyd Banks.

Dhe menjëherë, NR kanë lansuar dy këngë të reja: “NR Force” dhe bashkëpunimi me MC Kreshën dhe Lyrical Son “Here Ëe Are”.