Lajme Shqip Wednesday, 23 March 2011 10:27

Tё parakalosh tёrheqёse pёrpara ‘tapetit tё kuq’ ёshtё e lehtё, pasi vipa-at kalojnё orё nё poltronёn e makiazhit dhe parukierit.

Por, larg kёtyre momenteve dhe vёzhguesёve edhe yjet kanё ditёt e tyre jo tё mira, tё lodhur… Dhe ashtu dalin nga shtёpia pa e vrarё mёndjen pёr paparazёt qё i ndjekin edhe nё momentet mё tё papёrshtatshme.

Shkrepja e fundit e aparatit fotografik ka qёnё pёr Reese Witherspoon, nё dalje tё palestrёs, mbas njё ushtrimi me siguri tё lodhshёm.

Ёshtё e çuditshme ta shohёsh kёtё aktore me kёtё pamje, pёr mё tepёr pёr faktin qё ёshtё ambasadore e kompanisё kozmetike AVON.