Lajme Shqip Tuesday, 19 July 2011 17:43

Prishtinë – Një ditë pas daljes së lajmit dhe publikimit të fotografive të “zogut” të Nora Istrefit në një koncert, në Portalin Lajmeshqip.com, këngëtarja ka shkruar në rrjetin social “Facebook,” në faqen e saj zyrtare “The Real Nora Istrefi Fan Page”.

Që në mëngjesin e sotëm, kohë kjo kur ajo duket se ka parë “zogun” e saj të shpalosur në shumë sajte të cilat kanë i janë referuar Portalit Lajmeshqip.com, ajo ka shkruar “ahahahhaha gazetart sjon normal! lemni rahat o vlla”.

Pas këtij statusi kanë pësuar shumë komente ku Norës i është shkruar se ajo ka pasur faj që është ekspozuar në atë mënyrë.

“Duhet me pas kujdes…”, ka qenë njëri nga komentet e njerëzve. Nora Istrefi ia ka kthyer komentin duke  shkruar : “e vërtetë! Duhet me pas kujdes. thnx”. Kësisoj Nora Istrefit duket se i ka ngelur pakëz hatri për publikimin e fotografive, mirëpo duket sikur edhe i ka bërë mirë publikimi i tyre, pasi premton se ka mbledhur mend.

Faqja zyrtare e Nora Istrefit në Facebook: http://www.facebook.com/pages/The-Real-Nora-Istrefi-fan-page/182083378501085