Lajme Shqip Sunday, 26 July 2015 22:33

Nora Muçaj i ka përgënjeshtruar njoftimet që thoshin se ajo e ka ndërruar fenë.

Është spekuluar se për shkak të lidhjes me Mark Markun, Nora ka zgjedhur ta ndërrojë fenë duke marrë fenë e të dashurit të saj.

Mirëpo, vet artisja i ka hedhur poshtë këto thashetheme.

 “Të dashur miq edhe njëherë e ndjej t’ju informoj që unë Leunora Muçaj nuk e kam ndërruar fenë dhe mos u merrni me gjëra të kota, sepse deri tash isha me prindërit e mi në plazh. Po ju përshëndes…”, shkruan në një postim të sajin në Facebook.