Lajme Shqip Monday, 10 August 2015 15:57

Reperi Agon Amiga, ka mohuar lajmin, mbi një lidhje të mundshme me këngëtarën Aferdita Dreshaj.

Agoni ka mohuar që mesazhet e publikuara më parë në rrjetet sociale, janë të vërteta.

 “Me këtë punë jam duke u marrë se kanë bërë montazhë. Nuk ka asgjë të vërtetë në këtë mes dhe më të vërtetë është një montazh skandal” ka thënë Agoni.