Lajme Shqip Monday, 10 August 2015 16:18

Afërdita Dreshaj ka reaguar menjëherë duke demantuar çdo gjë dhe duke thënë se bisedat janë të rreme.

Pak më parë Indexonline ka postuar disa fotogarafi ku shihen disa biseda që thuhet të kenë qenë mes Afërditës dhe Agonit.

Afërdita Dreshaj ka reaguar menjëherë, duke thënë se këto janë thjesht trillime dhe biseda të trukuara dhe aspak të vërteta, transmeton Lajmi.net.