Lajme Shqip Friday, 15 July 2011 10:33

Po ju sjellim këtë radh puthjet e çifteve më me famë në botë, të cilët, në momentin e martesës së tyre, bënë puthjen që lanë gjurmë deri në ditët e sotme. Por, cilët janë ata?

10-Humphrey Bogart dhe Lauren Bacall, tё martuar mё 21 maj 1945, nё Ohio.

9-Paul Newman dhe Joanne Woodward, tё martuar mё 29 janar 1958, nё Las Vegas.

8-David Beckham dhe Victoria Adam, tё martuar mё 4 korrik 1999, nё Irlandё.

7-Joe DiMaggio dhe Marilyn Monroe, tё martuar mё 14 janar 1954, nё Kaliforni.

6-John F. Kennedy Jr. dhe Carolyn Bessette-Kennedy, tё martuar mё 21 shtator 1996, nё Georgia.

5-Princ William dhe Catherine Middleton, tё martuar mё 29 prill 2011, nё Londёr.

4-Richard Burton dhe Elizabeth Taylor, tё martuar mё 15 mars 1964, nё Kanada.

3-Elvis dhe Priscilla Presley, tё martuar mё 1 maj 1967, nё Las Vegas.

2-Gavin Rossdale dhe Gwen Stefani, tё martuar mё 14 shtator 2002, nё Londёr.

1-Jamie Hince dhe Kate Moss, tё martuar mё 1 korrik 2011, nё Angli.