Lajme Shqip Lajme Shqip Wednesday, 17 August 2011 16:45

Aktorja e madhe hollivudiane është fotografuar në shoqërinë e bashkëshortit të saj Jim Toth dhe të dy fëmijëve Ava 11-vjeçe dhe Deacon 7-vjeç, fryt i martesës me Ryan Phillippe.

Të martuar prej 4 muajsh, Reese dhe Jim kanë marrë një pushim të gjatë mjalti, që filloi me Positano, Romën, Parisin dhe deri në Hawaii.

Nëse është destinacioni i fundit i këtij pushimi të gjatë apo jo, nuk e dimë!

Aktorja 35-vjeçare ka lejuar të fotografohet nga fotografët, duke mohuar kështu shtatzëninë hipotetike dhe duke treguar se vazhdon të jetë ende në formë të mirë. (LajmeShqip.com)