Lajme Shqip Thursday, 25 July 2013 14:50

Nuk është se është ndonjë këngëtare shumë e gjatë, por gjithmonë lakohet për sensualitetin e saj, dhe format e mira sidomos kur shikon një foto të saj të cilën sigurisht që e ka treguar me dashje edhe të pasmen e saj.

Këngëtarja Adelina Berisha pak ditë më parë ka qenë e ftuar në Kerçovë ku ka kënduar për shumë të rinj atje ku shpesh është e ftuar, dhe sipas kësaj fotoje të gjithë djemtë e kanë pasur mendjen jo se cfarë po këndon Adelina, por tek të pasmet e saj seksi, ku falë edhe kësaj pjesë seksi, ajo ka ftesa në këtë verë nga organizatorë që mendojnë që në koncertet e tyre të ketë edhe meshkuj.

Adelina edhe pak ditë dhe xhiron një video të re, të një këngë shumë ritmike të punuar nga Don Arbas.