Lajme Shqip Thursday, 03 September 2015 13:18

Enca jo vetëm se po i ngacmon lexuesit në rrjetet sociale , por edhe kalimtarët nëpër magjistrale e rrugë, tek ajo del para veturës dhe fotografohet, shkruan Kosovarja .

Thuhet, se këngëtarja jonë e re për nga mosha , por me famë jo të vogël , po është mjaft provokative nëpër mbrëmjet e shumta muzikore .

Provokative për ata që e shohin, por ajo po është edhe më shumë provokuese live, tek jo rrallë del para veturës që të fotografohet.

Kjo shfaqje e saj në këtë mënyrë mund të ketë edhe pasoja aksidentale.

Pra, kujdes Enca, mos merë njerëz në qafë duke të shikuar .

Kur të shohin ty, u bie dielli në sy.