Lajme Shqip Thursday, 16 July 2015 08:50

Ata janë marrë në pyetje nga zyrtarë të lartë të Administratës Tatimore, të cilët në bazë të informatave të tyre kanë konstatuar se ata në mënyra të ndryshme i janë shmangur tatimeve.

Për këtë është caktuar edhe një prokuror i çështjes. Bëhet fjalë për z. Atdhe Dema.

“Sinan Vllasaliu, Mihrije Braha dhe Naim Abazi, Ramadan Krasniqi, Nysret dhe Afrim Muçiqi tashmë janë marrë në pyetje në cilësinë e të dyshuarve. Ata dyshohet se e kanë shkelur nenin 313 të Kodit Penal – Shmangie nga Tatimi”, shkruan Express.

Punën kryesore, sipas burimeve, e kanë kryer Administrata Tatimore, e cila ka kohë që është vënë në ndjekje të bizneseve, ose individëve, që në një formë a një tjetër i shmangën pagesës së tatimeve, përkundër të hyrave të mëdha që i realizojnë.

Express mëson se, përveç këtyre, janë duke u hetuar edhe këngëtarë të tjerë, më të ri, por që dyshohet se janë duke gjeneruar të hyra të mëdha, më anë të koncerteve, ose dasmave, por që nuk paguajnë asnjë cent tatime.