Lajme Shqip Saturday, 08 October 2011 12:42

Shqiponja është ulur në tokë!

Dje Princ Harry 27 vjeçar ka zbarkuar nga aeroplani e tij për të nisur qëndrimin e tij dy-mujor në Amerikë.

Pilotët e helikopterëve ushtarakë mbërritën në fushën ajrore të El Centro në Kaliforni. Ai do të qëndrojë pikërisht atje përpara se të shkoj me Forcat Ndihmëse Ajrore në jug të Arizonës.

Kapiteni Harry Wales, emri me të cilin ai njihet në Trupat Ajrore të Ushtrisë, ndodhet jashtë vëndit të tij për trajnimin e të ashtuquajturës “Ushtrimi i Shqiponjës”, gjatë së cilës ai dhe pilotët e tjerë të Apache-it do të stërvisin aftësitë e tyre sulmuese.

“Pas këtij trajnimi ai do të jetë mjaft i kompletuar mbi Apache-in,” ka thënë një burim i pallatit mbretëror. “Pas kësaj ai do të caktohet në një skuadër Apache-i, ku më pas do të jetë pjesë e Ministrisë së Mbrojtjes.” (LajmeShqip.com)