Lajme Shqip Friday, 08 July 2011 14:00

Dje ka qenё dita e treshes sё filmit “Harry Potter” pёr tё festuar dhe çdo gjё e kanё bёrё me zemёr.

Pasi kanё bёrё pёrshёndetjet dhe falenderimet e fundit pёr kёtё eksperiencё unike tё karrierёs sё tyre, veçanёrisht Emma Watson, e cila ka shpёrthyer nё lot duke i prekur tё gjithё. Lot mbi skenё dhe lot nё parakalimin e fundit tё tapetit tё kuq tё ‘Harry Potter”-it.

Seria e fundit e Harry Potter-it “Deathly Hallows Part II” do tё shfaqet nё kinema, mё 15 korrik.

Po ju lёmё t’i ndiqni vetё momentet emocionuese qё i kanё shoqёruar protagonistёt dhe autoren e librit gjatё lamtumirёs sё fundit…