Lajme Shqip Friday, 04 October 2013 15:13

Miley Cyrus nuk mund të qëndroj e veshur. Ajo së fundmi ka tërbuar edhe më shumë kritikët duke postuar disa foto shumë sugjestive dhe pothuajse e zhveshur. 20 vjeçarja për momentin duke e shijuar vëmendjen e publikut dhe medias aq shumë sa që po e ka të vështirë të heq dorë nga “marrëzirat” vetëm e vetëm të qëndroj nëpër ballina të gazetave. Shumë gazeta kanë shkruar se industria e muzikës e ka shndërruar “një prostitutë të saj”, 20 vjeçaren mirëpo ajo po vazhdon të mos e qaj kokën për këtë gjë. /Zëri/