Lajme Shqip Thursday, 25 August 2011 12:01

Lojtari i Barcelonës Gerard Pique ka filluar të kujdeset më shumë për lukun e tij.

Dhe këtë gjë e tregon më së miri angazhimi i tij për të pozuar tashmë edhe për veshje!

Në fakt, një garderobë e zgjedhur i duhet, pasi paraqitja e shpeshtë e tij në skenën e këngëtares kolumbiane, të dashurës së tij, Shakirës, kërkon një veshje të zgjedhur.

Në këtë mënyrë ai ka filluar të nxjerrë anën e tij më të bukur duke pozuar për Zoolander të Mangos. (LajmeShqip.com)