Lajme Shqip Thursday, 09 June 2011 12:35

Nuk ёshtё bёrё as java qё ajo ka lindur (vetёm pesё ditёshe) dhe Pink e ka nxjerrё shёtitje vajzёn e saj pёrgjatё plazhit tё Malibusё.

Sigurisht pёr ta mbrojtur foshnjёn e saj nga rrezet e forta tё diellit i ka vёnё njё kapele. Kёngёtarja ёshtё vёnё re tё ketё ecur me njё hap shumё tё ngadaltё dhe tё kujdesshёm, kjo pёr shkak se nuk ёshtё shёruar plotёsisht nga operimi qё pati pёr lindjen e vajzёs.

Me aparatin fotografik me vete, Pink ka fotografuar vajzёn e saj Willow nё shёtitjen e saj tё parё tek sa rrinte nё krahёt e babait Carey Hart.