Lajme Shqip Sunday, 26 June 2011 12:00

Videoja që po e bën xhiron e botës prej dy ditësh është ajo e peshkaqenit që fluturon dhe sulmon mbi kokën e serfistit.

Në plazhin e Floridës, gjatë muajit prill peshkaqenët fillojnë dyndjen e tyre. Por serfistët nuk i pengon kjo gjë. Mbase me mendjen e tyre ata shpresojnë që peshkaqenët nuk do t’i hidhen sipër! Por, ja se çfarë ka ndodhur!…

Nëpërmjet kamerave ujore GOPRO të plazhit të Floridas është regjistruar një ndodhi e çmendur. Kjo ka qënë pikërisht ajo çfarë ka dalluar fotografi, Jacob Langston gjatë rishikimit të këtyre regjistrimeve. Ai as që e dinte se çfarë kishte në ato filmime deri sa po merrej me editimin e tyre në zyrën e tij.

Shikoni videon e mahnitshme dhe peshkaqenin prej 120 centimetrash që kërcen mbi serfistin!!!

Për serfistin e sulmuar nga peshkaqeni nuk dihet asgjë.