Lajme Shqip Sunday, 10 July 2011 20:30

Pekin – “Më godit Zot me rrufe, nëse të kam marrë ndonjëherë para borxh.”

Kjo është ajo që ka thënë një burrë nga Kina, duke e ditur që po gënjente. Disa minuta më vonë e godet një rrufe. Pasi e çuan në spital, fatmirësisht shpëtoi.

Tre vjet më parë, ai i mori borxh një mikut të vet për dasmën e tij. Shumën që e mori borxh, nuk e ktheu më. Kur shoku i tij ia kërkoi, ai zuri be Zotin, duke e ditur që po gënjente dhe e goditi rrufeja.