Lajme Shqip Monday, 02 April 2012 14:27

Java e modës së Parisit pasqyroi disa ide të reja për makijazhin që do të përdoret më shumë gjatë sezonit të ngrohtë. Stili dhe eleganca janë të ndërthurura përsosmërish. Thjeshtësia është një ndër pikat kyçe të trendit të ri të makijazhit.

Për më tepër shijoni fotot e modeleve seksi.

 

 (LajmeShqip.com)