Lajme Shqip Wednesday, 16 October 2013 16:04

Aktorja e bukur, Gwyneth Paltrow, duket sikur e ka ndalur kohën, pasi në fytyrën e saj nuk vërehen aspak vitet, më saktësisht ajo duket sikur në të njëzetat, edhe pse tani ka kaluar të dyzetat.
Dhe si faktorin më të rëndësishëm në ruajtjen e pamjes së re, ajo e potencon seksin e shpeshtë me bashkëshortin e saj, Chris Martin.
“Të jem e sinqertë, për të arritur këtë, duhen përpjekje të mëdha, ushqim i duhur, ushtrime të rregullta dhe natyrisht shumë seks”, ka thënë ajo./zëri/