Lajme Shqip Tuesday, 26 November 2013 14:30
9 February 2014 15:36
28 December 2013 14:41
16 December 2013 18:35
21 October 2013 14:18
19 September 2013 14:03
10 September 2013 14:34
29 August 2013 17:32

Tuna Sejdiu, këngëtarja më “in” për momentin, duket se ka marr hov pozitiv në të gjitha sferat e jetës. Po shijon famën e saj si asnjëherë më parë, duke qenë pjesë e projekteve të ndryshme televizive, duke mos lënë anash as mbrëmjet e shumta muzikore.

E dashuruar si kurrë më parë, ajo dhe Cozman, po jetojnë ditët si një çift i përkryer. Tuna, nuk lë anash asnjëherë as look-un e saj. Së fundmi ka realizuar një set fotografish, në të cilat duket seksi dhe tejet tërheqëse.