Lajme Shqip Saturday, 09 November 2013 23:41

E pëlqyer, e diskutuar, dhe shpeshë e akuzuar për kopjime, Nora Istrefi mban epitetin si femra më seksi e skenës shqiptare.

Por kjo nuk është fare e lehtë për Norën, pasi ajo ushtron një kujdes të veqantë për linjat trupore. Me një regjim në ushqim dhe shumë palestër, shpeshë mund të jenë të mundimshme, por rezultati në fund është trup super seksi.

Me fotot e fundit, Nora po e dëshmon se dita ditës ajo po shkon drejt perfeksionit sa i përket linjave dhe formave trupore që çdo femër i ka ëndërr./zëri/