Lajme Shqip Sunday, 14 August 2011 19:36

Prishtinë – Nora Istrefi kurrsesi ta kalojë të nxehtit e kësaj vere. Pas lagies së “zogut” të saj (që paparacët e Portalit LajmeShqip.com e kishte zënë në mat) në një lokal nate në Kamenicë, ajo ka mbledhur mend dhe në koncertet tjera ka veshur pantollona. Por nuk ka mundur të shpëtojë pa u lagur e djersitur në gjoksin e saj.

Në një koncert të saj që e ka mbajtur të marten, me 9 gusht, në Prizren, ajo është lagur e bërë qull në gjokset e saj, gjë që e ka detyruar t’i ndërrojë jelekët. Fotot flasin për këtë.

Portali LajmeShqip.com jua sjellë fotografitë ekskluzive. Në këto fotografi, Nora Istrefi shihet e lagur teksa ka veshur jelek shumë provokues, duke e bërë të tejdukshëm gjoksin e saj në të.

Megjithatë, në një fotografi Nora në fytyrë nuk duket fare ashtu. Në fotografinë që ka dalë së bashku me një kamerier (e që ne e kemi hequr nga fotoja për shkak të privatësisë) Nora duket si mos më keq. E djersitur skajshmërisht, grimi i saj ka rrjedhur nga fytyra, duke shpalosur fytyrën e vërtetë. (LajmeShqip.com)