Lajme Shqip Monday, 18 July 2011 16:06

Prishtinë – Duket se Nora Istrefi ka kaluar në ekstazë, në një koncert që ka mbajtur në njërin prej lokaleve të natës në Kamenicë, qytezë në Lindje të Kosovës.

Siç shihet edhe në fotografitë ekskluzive të portalit LajmeShqip.com, këngëtarja derisa ka kënduar në klubin “Sugarfree”, ka pasur të veshura të brendshme prej të cilave vagina e saj ka qenë gati e “demaskuar” dhe i ka provokuar të vazhdimisht pranishmit, sikur t’ua bënte me sy.

“Zogu” i është lagur dukshëm në skenë, derisa ajo s’është ndalur së kënduari. Të pranishmit në klub kanë qenë të “mahnitur” nga kjo performancë e Nora Istrefit, e cila kësaj radhe s’i ka kursyer për ta as pjesët e saj më intime… (LajmeShqip.com)