Lajme Shqip Tuesday, 19 April 2011 05:47

Shikojeni tek pin njё puro mёngjesin e djeshёm… Çfarё arrestimi, ore?

Arrestimi i tij para dy ditёsh nuk e ka penguar Nic Cage nga të qenit në punë në kohë dje nё mëngjes … Aktori ishte nё skenёn e tij tё xhirimit dhe ishte gati kur drejtuesi urdhёroi “Aksion!”

Një zёdhёnёs pёr filmin “Medallion” na tregon se puna e tij nuk ёshtё prekur në asnjë mënyrë nga arrestimi i tij para dy ditёsh … dhe sot, gjërat dukeshin krejtësisht normale.

Edhe pёr gjashtё javёt e tjera nё vazhdim qё i kanё ngelur pёr filmimin… a do t’ja arrijё tё qёndrojё nё kёmbё dhe ta gjej rrugёn e shtёpisё mbas pune?