Lajme Shqip Thursday, 22 March 2012 10:00

Sezoni i ri ka sjellë me vete risi të ndryshme për modelet e thonjve. Këtë vit ngjyra që dominon më tepër është ngjyra nudo.

Ngjyra nudo me elegancën e saj dhe me pak detaje të vogla duket e mrekullueshme, duke dhënë një efekt shumë interesant tek thonjtë tuaj.

Nëse edhe ju dëshironi të keni duar perfekte, zgjidhni këtë tip ngjyre. Për më tepër hidhini një sy galerisë.

(LajmeShqip.com)