Lajme Shqip Tuesday, 09 August 2011 20:28

Martohet se është shtatzënë. Nëse përpara tre ditëve ju njoftonim që ajo do të martohet, so do t’ju njoftojmë se arsyeja që do të martohet është se ajo është shtatzënë.

Sipas revistës “Elle” thuhet:

“Naomi e kaloi të gjithë pranverën dhe verën nëpër dasma pa qënë protagonistja e saj. Pavarësisht se në jetën e saj ka patur shumë alarme të rreme martese, kësaj duket se vërtetë arsye përse të besohet ky lajm, që realisht akoma nuk është konfirmuar nga Naomi. Kësaj here mund t’i besojmë më shumë se çdo herë, pasi Naomi është shtatzënë!”

Fragmentet nga kjo revistët të japin një lajm gati të sigurtë. A do t’ja arrijë vërtetë Naomi të martohet kësaj here me miliarderin rus Vladislav Doronin, edhe në qoftë se është shtatzënë? Na mbetet të presim një konfirmim prej çiftit, duke shpresuar që të mos jetë aq i vonuar sa ai i Carla Brunit. (LajmeShqip.com)