Lajme Shqip Friday, 01 April 2011 10:17

Nё  fotot e fundit tё publikuara nga kёngёtarja 31 vjeçare, Pink duket qartё se periudhёn e saj tё shtatzanisё po e kalon me siklete.

Ajo rrёfen: “Nuk kam qёnё asnjёherё nё jetёn time kaq shumё pa humor. Pёr mё tepёr mё duket vetja shumё e rёndё, si gjyshja ime 92 vjeçare”.

Ajo shpjegon se ndjehet ndonjёherё shumё e trashё, por asgjё e krahasueshme me atё çfarё ka kaluar e ёma e saj kur ishte shtatzёnё me tё.

“Babai im e ka tёrhequr atё 20 metra zvarrё, nga makina deri nё borё, kur unё isha akoma nё barkun e saj”, rrёfen ajo me sy tё pёrhumbur. Ishte vёrtetё e dhimbshme ta shikoje dhe dёgjoje tek sa tregonte pёr nёnёn e saj.