Lajme Shqip Monday, 24 August 2015 11:15

Morena Tarku ka vendosu që sonte t’i qeras me darkë shoqet e saj. Këngëtarja dhe modelja, i ka postuar dy fotografi gjatë darkës me shoqet.

E para është krejt normale, Morena fotografohet para pjatës së zbraztë, derisa në mes janë edhe disa copa mishi të mbetur dhe pak patate të skuqura.

Por, dallim bëhet në fotografinë tjetër. Aty morena është e rrethuar nga një mori pemësh. Aty ka arra kokosi, pipsat e futur për ta thith lëngun e kokosit, pastaj pjepër, shalqi, ananas, etj.

Shtohet pyetja se a do të mund t’i hajë të gjithë këto Morena. “I han, i han”, sigurisht kështu do të thoshin disa nga fansat e saj.